Waarom heb ik geen Collect+ etiketten ontvangen bij mijn recyclagezakken?

We hebben onlangs de beslissing genomen om geen voorgedrukte Collect+ Retourlabels meer mee te sturen met onze recyclingzakken. Omdat niet alle recycling via deze methode wordt geretourneerd, wilden we het aantal verspilde etiketten verminderen en zo onze CO2-voetafdruk verkleinen.

In plaats daarvan kunt u deze etiketten rechtstreeks afdrukken vanaf de Collect+ website door hier te klikken. Let op: voor elke zak die u inlevert, moet een nieuw etiket met een unieke streepjescode worden aangemaakt.

U kunt ook een etiket vragen in uw plaatselijke Collect+ winkel, wanneer u uw zak met recycling aflevert, en zij zullen er graag een voor u afdrukken.