Wat is Collect+?

Het Collect+ programma houdt in dat u uw capsules inzamelt in een Nespresso recyclingzak en dat u, wanneer u klaar bent om ze te recyclen, hier gratis retouretiketten kunt aanvragen om thuis of in de winkel af te drukken.

Zodra u uw etiket hebt ontvangen, plakt u het aan uw recyclingzak en brengt u het naar de dichtstbijzijnde Collect+ winkel. U vindt uw dichtstbijzijnde winkel via dezelfde link hierboven.

Let op: de Collect+ service is momenteel alleen beschikbaar voor leden op het vasteland van Groot-Brittannië en Noord-Ierland.