Waar kan ik mijn lidmaatschapsnummer vinden?

Uw lidmaatschapsnummer van Coffee wordt aangemaakt wanneer u zich telefonisch, in de Boutiques of op de website van Coffee op https://premiumplus.coffee/ aanmeldt. U kunt uw lidmaatschapsnummer op de volgende manieren terugvinden:

Factuur bestelling
In uw Internet account nadat u bent ingelogd. Klik op "Mijn Account" en selecteer "Mijn Persoonlijke Gegevens".
In de tweede e-mail (onderwerp: Coffee: Uw lidmaatschapsnummer) die u ontvangt wanneer u zich registreert op de Coffee website

U wordt geadviseerd uw lidmaatschapsnummer te vermelden wanneer u contact met ons opneemt. Zo kunnen wij u zo snel mogelijk een antwoord geven. U kunt Coffee ook bellen op 800 000 0000 (24 uur per dag, 7 dagen per week gratis) om te vragen naar uw lidmaatschapsnummer.