Hoe kan ik mijn e-mailadres wijzigen?

U kunt uw e-mailadres wijzigen door online in te loggen op uw account en naar 'Mijn persoonlijke gegevens' te gaan. Wanneer u selecteert om deze informatie te bewerken, kunt u uw naam, e-mailadres en wachtwoord wijzigen, indien u dat wenst.

Als u problemen ondervindt bij het wijzigen van uw e-mailadres, aarzel dan niet om contact op te nemen met Coffee op 0800 000 000 of via Live Chat, waar een Coffee-specialist u graag verder helpt.